sreda, 24. november 2021

Malce sarkastičen horoskop za december 2021

 

Malce sarkastičnen horoskop za vse znake

Če ste dvojčki ali strelci rojeni okoli 11. ega v mesecu. Priznajte varate in goljufate. Ups pardon, mogoče ste pa bili ravnokar prevarani ali ogoljufani ali ste izvedeli, da vas vara, ali še huje, tega sploh še opazili niste. In device? Tudi device rojene okoli 11. A te so bolj prefinjene. One so že soočene s tem, da so bile prevarane, če so pa varale, so jih pa itak že odkrili in se gredo sedaj nek pink ponk. Na vse opisano lahko takoj pozabite, če ste alkoholik ali odvisen od katere koli druge substance, ker potem varate in goljufate samo sebe oziroma svojo realnost.  Podobno velja tudi za ostale strelce in dvojčke, samo mogoče ste že iz tega mimo ali gledate iz oddaljenosti.

Le škorpijoni in raki rojeni okoli 12 tega v mesecu plavajo med gradovi v oblakih in se čutijo nepremagljive. Domišljija in fantazija jih je ponesla na krilih, nekam v fantazijsko deželo, kjer so nepremagljivi kralji in kraljice. Ne pozabiti, enkrat se bo treba vrniti v realnost. Seveda če ste škorpijon rojen tam okoli 2. mesecu, potem vas nepričakovano srečanje z realnostjo zna kar močno prizemljiti. Rakom rojenim konec meseca, se pa odpira neka stara, že  pozabljena rana, ki pa se ni nikoli zacelila in vedno nekoliko skeli. Kaj ste storili drugim, da se vam sedaj vrača, sej veste, tista krivda, mogoče še iz otroških let, seveda je mogoče, da jo je tudi vam kdo povzročil, ali kar oboje. Enako velja tudi za kozoroge, tudi rojene konec meseca.  Skratka preteklosti ne boste mogli zbežati.  Tudi na tehnice vpliva ta rana, ki je še vedno nezaceljena. Vendar so tehnice soočene z njo preko ljudi. Najbrž kar direktno obtožujejo ljudi ali drugi njih. Kaj bi leporečili.  Za leve in strelce pa je to čas, ki jim bo ta vedno nekoliko skeleča rana koristila ali jih bo prinesla neko drugo korist. Skratka končno bodo našli tisti obliž, ki so ga tako dolgo iskali.

Bike pretresa in jih bo pretresalo še nekaj časa (zaradi Urana v njihovem znamenju, ki je kontra njihovemu delovanju). Nekateri so se močno zatreskali v tem času (če ste rojeni do polovice svojega znamenja, drugi se še boste), večina pa jih je le šokirana nad hitrimi spremembami, ki so jih priča. Vendar niso na najslabšem. Te spremembe še slabše vplivajo na leve in škorpijone. Ti se upirajo vsem. Levi se upirajo avtoriteti in so soočeni s spremembami, ki jih ne želijo a se zgodijo. Škorpijoni pa se upirajo spremembam in so soočeni z omejitvami (avtoriteto) in niti nimajo izbire. Vodnarji se čutijo omejene, kot jih nekdo hotel stlačiti v nek kalup, kar najbolj od vsega sovražijo, sploh če se to zgodi zaradi spremembe na slabše.

Ribe že nekaj časa plavajo med oblaki. Te so sedaj najbolj dejavne in v svojem elementu. Pozitivne so navdihnjeni umetniki, slikarji, pesniki, negativni so pa itak goljufi ali alkoholiki oziroma odvisniki. Spet drugi so žrtve alkoholikov, tretji pa se vidijo kot njihovi rešitelji.  V bistvu bo to dobro leto za ribe, bolj bodo družabne kot običajno in optimistične.  Na čase, se jim bo zdelo, da so nepremagljive. Čeprav znajo pretiravati, sploh decembra. Po drugi strani se morajo paziti, da jim bo po ponočevanju ostalo še kej energije in da ne bodo videti kot hodeči zombiji. Ob vseh dobrotah se lahko kaj hitro polenijo, sicer pa že tako in tako slovijo po tem, da so lene, še bolj kot tehnice.  

Ovni, raki, tehnice in kozorogi, rojeni dneve ob koncu meseca, boste najbolj pod udarom »neke rane« ali kar na splošno, kako naj rečem, boste največ med »ranjenimi ali zdravitelji«.  Skratka najbolj od vseh se boste počutili nemočne ali pod pritiskom in boste morali na čase iti prek sebe.

Kozorogi si že nekaj let močno prizadevate za moč, če niste vi tisti, ki trpite  zaradi diktature nad vami. To se še ne bo spremenilo. Rojeni okoli 15 boste to le malo bolj občutili kot drugi.  Ampak boste dobili obliž na rane v obliki povabil na družbene dogodke, darila, poslovna darila. Denar in ljubezen vam bo še bolj pomembna kot sicer. Še bolj boste snobovski in kot taki boste ljudem celo všeč. Device in biki rojeni okoli 17 meseca imate moč, ljudje to vedo in praktično vam nič ni treba storiti,  za razliko od ovnov in tehnic.

Dvojčki in tehnice bodo dobro sodelovali z avtoriteto in se ne bodo upirali. Predvsem velja za tiste rojene proti koncu meseca. Trenutno so najbolj zaposleni z dolgoročnimi življenjskim načrti (uspelo se jim streznit oziroma prizemljit), drugi pa ste že lotili prenove, ki bo trajala kar nekaj časa, a bodo tudi rezultati trajni in vidni.

Device in kozorogi ste v resnici navdušeni nad spremembami in vam koristijo.

Na ljubezenskem področju bodo najsrečnejši kozorogi, biki in device. Bolj privlačni in družabni bodo, pa tudi radodarni, čeprav bodo več dobili, kot dali. Najbolj romantične, zaljubljene in navdihnjene bodo ribe, škorpijoni in raki. Strelce in dvojčke bodo najbrž prevarali (čeprav je večja verjetnost, da sami skačejo čez plot.). Ovni in tehnice bodo pa  morali počakati na bolj srečne ljubezenske čase. Trenutno naj se raje potuhnejo in odgovarjajo: "da dragi, da draga", prihranjeno jim bo veliko prepirov, pa tudi finančni težav. Levi boste postali bolj aktivni na ljubezenskem področju šele sredi decembra, ko vas bo navdajala strast, podobno velja za vodnarje, le da bodo vsako ta drugo priložnost spustili.

Tehnice in Ovni rojeni okoli 17, boste pa prav obsedeni z močjo. Če ne boste vi nad kom izvajali premoči, jo bo nekdo drugi nad vami, ampak ne skrbite, bo minilo.


Ni komentarjev:

Objavite komentar

Retrogradna Venera v Levu od 23. jul. - 4. sept.2023

 Letos je po dolgih letih Venera v celoti retrogradna v dramatičnem in bleščečem levu. Prvič v več kot zadnjih 100 letih. Venera se na sploš...