torek, 22. december 2015

Retrogradni planeti in njihov vpliv leta 2016

Retrogradni planet OD Znamenje DO

Merkur 6. januar Vodnar, Kozorog 26. januar
29. april Bik 23. maj
31. avgust Devica 22. september
19. december Kozorog 8. januar. 2017
Merkur povzroča zastoje in zamude v prometu. Na pot se opravite nekoliko prej in bodite previdni. Prihaja lahko do nesporazumov: vi zadevo razumete nekoliko drugače, kot vaš sogovornik. Neprimeren čas za nakup novih komunikacijskih naprav, kot je telefon, računalnik, fotoaparat, TV in prevoznih sredstev. Ni nujno, a včasih pride pogosteje do motenj ali okvar. Čas ni primeren za podpisovanje pogodb. 
Mars 18. april Strelec, Škorpijon 30. junij

Ni najboljši čas za začetek novih opravil, ki zahtevajo veliko tekmovalnosti, bojevitosti, prvinskosti in akcije. Ravno tako se ni dobro zaposliti v tem času. Tudi nakup mehanskih strojev se odsvetuje, saj se rade kvarijo. V kolikor začnete boj v tem času, imate manj možnosti, da zmagate. Vrnejo se lahko nekdanji partnerji in ljubimci in obudi kakšna stara pravda. Na spolnem področju boste rabili več spodbude ali ne boste tako zainteresirani za akcijo. Ravno tako ni dober čas za začetek novih intimnih razmerij. Čas za počitek. Več...
Jupiter 8. januar Devica 10. maj

V kolikor ste vpleteni v pravne zadeve boste izvedeli kako so se rezrešile ali pa boste morali dopolniti vlogo. V vaše življenje bi se lahko vrnili stari dobri prijatelji. Veliko možnosti imate, da dobite priznanja ali nagrade za preteklo uspešno delo. Na splošno se ljudje v tem času bolj obračajo v notranjost in so zadovoljni s seboj in se zanašajo sami nase. Kakšen star projekt bi lahko znova odprli, npr. vrnitev v šolo. Na družbeni ravni bo treba še enkrat preučiti zakone in jih po potrebi tudi spremeniti. Predvsem tiste, ki se nanašajo na zdravstvo, delavce in zdravo prehrano. Tudi na osebni ravni lahko marsikdo spremeni svoj urnik dela, odnos do zdravja in zdrave prehrane.
Saturn 25. marec Strelec 13. avgust

Ker bo retrograden v Strelcu, se bo jasno pokazalo, kje so težave v zakonih, zato se lahko pokaže potreba po spremembi le teh, predvsem tistih, ki se nanašjo na tujino, tujce, vero in visokošolske zadeve. Te zadeve se bodo zjasnile in pristop bo realen, praktičen. Na osebni ravni bo pa marsikdo ponovno ocenil svoje karierne cilje. Sicer pa to ni najboljši čas za začetek novih poslov, saj imajo ljudje ponavadi nižjo samozavest, pa tudi zamude se lahko pojavijo. Stvari težje stečejo.
Uran 30. julij Oven 29. december

Revolucija oziroma upor, ki je že v teku, bi znal ubrati drugačno pot. Nepričakovane stvari se lahko zgodijo na svetovni ravni, predvsem v smislu pretresov, uporov.
Neptun 14. junij Ribi 20. november

V ozadju se lahko odvija več spletk in manipulacij. Nekateri bodo morali imeti močno voljo, da ne bi ponovno zapadli pod vpliv opojnih substanc, v kolikor so se jih uspešno odvadili. Ljudje bodo na splošno nekoliko bolj nerealni ali idealistični kot običajno.
Pluton 18. april Kozorog 27. september

Bitke za moč se lahko še okrepijo. Nekatere bo obšla skušnjava, da bi se maščevali nekdanjemu partnerju.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Retrogradna Venera v Levu od 23. jul. - 4. sept.2023

 Letos je po dolgih letih Venera v celoti retrogradna v dramatičnem in bleščečem levu. Prvič v več kot zadnjih 100 letih. Venera se na sploš...