torek, 10. januar 2012

Moja osebna astrološka napoved za leto 2012

LETO 2012 – solarc, letni horoskop
To bo leto  zabave, veselja, dogajanj in novih priložnosti. Dejansko lahko pride celo do zanositve v tujini ali bo pa tujec.  To leto bo leto tujine, tujcev, tujih jezikov, dolgih potovanj, zabave, ustvarjalnosti in otrok. Avanturistični duh bo na pohodu. Previdnost pred igrami na srečo. Morda preveliko nagnjenje, človek lahko preveč tvega in premalo dobi.
Denar pride preko prijateljev. Prijatelji pomagajo do denarja.  Denar se bo služil v tujini ali z delom za tujce, prevajalstvom, pravom, vero, filozofijo ali s partnerskimi vezami.  Videti je nekaj skrbi, da ne bi partner živel preveč na račun.  Določeno delo za tujino ne bo točno to, kar bo videlo za bo, vseeno pa lahko prinese finančno korist. Vidi se tudi denar od doma, ki pa je dejansko v tujini doma. No, karkoli že to pomeni.  Morda to, da bo moj dom tujina. Vidi se nek nepričakovan denar iz domovine, doma.  Uran na vrhu 4. hiše bi lahko pomeni nepričakovano spremembe doma. Morda nepričakovan odhod. Za materialno področje bo to dobro, ni pa videti, da bi name to dobro vplivalo, čeprav bo prineslo več, kot se vidi na prvi pogled. Je možno, da bom izgubila dom? Sklenila novo pogodbo nekje v tujini?
Skratka videti je, da bom veliko zapravila za zabavo, ki me bo osrečila. Na drugi strani pa se vidi denar od doma, morda neka pogodba, ki pa me ne bo ravno osrečila.
Najbolje je vsekakor videti področje zabave, hobijev, ustvarjalnosti, tveganja. Morda bom več tvegala, kot bi smela. Ni videti, da je to dobro zame.   Videti je, da bo leto 2012 nadvse pustolovsko in avanturistično. Če bom še kdaj moje ljubezensko življenje cvetelo, bo pač prihodnje leto.  Poslovna pogodba, ki prinese veliko materialno korit? Očitno se bom zaposlila naslednje leto, če ne bom slučajno po kaki drugi pogodbi dobila denarja.
Pisanje se zna izkazati za dobičkonosno, pisanje od doma ali za kako firmo ali državno institucijo.  Nepričakovano zna priti do kakšne ponudbe. Novi začetki, očitno tudi nov dom ali sprememba doma ipd. 
Z pisanjem si lahko prislužim marsikateri evro, predvsem za prijatelje ali organizacije. Vidi se konstruktivno umetniško pisanje. Mogoče mi bo uspelo zaslužiti s horoskopi, pisanjem kakšnih zgodb, pesmi,… nikoli se ne ve.
Delo in kariera pa spet nekaj štrajkata. Spet sta povezana s  komunikacijo, psihično komunikacijo in spet je to presežna hiša, le da tokrat res ni vladar Neptun, ah kaj se hvalim, ravno tako je Neptun v 3. hiši, tokrat je vladar Venera, v Ribah (ribam pa vlada Neptun, ki se tudi nahaja v 3. hiši).  Tokrat bo psihična komunikacija še okrepljena in močnejša, kot je kadarkoli bila. Pravo znamenje in prava hiša, vključno z Venero, ki v natalu predstavlja denar.  Pač paziti se je treba ljudi, da ne bi izkoriščali. Celo znamenje Rib je zakrito v 3. hiši komunikacije. Če se ne doseže »magične« stopnje nadčutne komunikacije to leto, se je pač najbrž nikoli ne bo.
Pa vendar ni vse tak negativno pri igrah na srečo. Stalno se vidi partner v tujini.  Mislim, kakšen horoskop, pol pa spet najbrž ne bo nič,….
Družbeno prepoznavo lahko dosežem s pisanjem »mističnih« npr. duhovnih besedil.
Prijateljev bo spet toliko kot nič, se pravi nič, še tisti k bodo, bodo drugačni, umetniki, diplomati, mistiki, jasnovidci ali pa goljufi. Veliko možnost je, da ne bodo tisto, za kar se bodo izdajali.
 Preboj v komunikaciji.  Denar v povezavi s komunikacijo. Pač komunikacija to je vse, od biti medijska zvezda pa vse do pisanja za lokalni časopis, objavljanja na spletu…. Tudi ta zadeva se še ponovno potruje. Vladar solarca 3. hiše je spet Uran, ki je natalno v 2. hiši financ. Venera, ki je natalno vladar financ, pa tvori z Uranom prelep aspekt iz natalne 6. hiši – ki predstavlja delo, v solarcu pa se nanaša na področje komunikacije, torej se zadeva še enkrat potrdi, glede na Venero v solarni 3. hiši.  To pa je dejansko eden najmočnejših aspektov v celi karti.
Če pa ne dobim dela-keša to leto, potem je pa ta horoskop res en kurac vreden.

PROGRESIJE 2012
Maja 2012, se mi zna življenje popolnoma spremeniti.  Sonce in Jupiter v Biku v sekstilu z Venero in Marsom, ki sta v medsebojnem trigonu.  Drugi tak pomemben dogodek za partnerstvo bo novembra. Sprememba je lahko v povezavi s tujino. Spet tujina in tujec. Venera je vladar Bika, Bikova hiša, pa je hiša tujine v natalu, ampak ni nujno, lahko da je iz poslovnega sveta.



Ni komentarjev:

Objavite komentar

Retrogradna Venera v Levu od 23. jul. - 4. sept.2023

 Letos je po dolgih letih Venera v celoti retrogradna v dramatičnem in bleščečem levu. Prvič v več kot zadnjih 100 letih. Venera se na sploš...