torek, 28. januar 2020

Kratka napoved za Slovenijo

Horoskop za Slovenijo.

Zanimivo je, da je Šarec odstopil ravno, ko je bilo tranzitno Sonce na natalnem Saturnu v 1. hiši v Vodnarju. Za vodnarja je značilno, da se nekaj zgodi nepričakovano. Znan je po tem, da želi biti neodvisen in samostojen. Je uporniški. Sonce pa pomeni vladarja v mundani astrologiji. Saturn pomeni stroge lekcije, ni špricanje. Zgleda da je dobil Šarec kot neke vrste težko lekcijo od Saturnega - strogega, nepopustljivega učitelja, ki uči s kaznijo.

Šarcev odstop bi lahko nakazoval tudi sončni obročast mrk na 0 stopinj raka. Slovenija ima Sonce na 3 stopinje raka.

A ni nujno, kajti sončen mrk je v konjunkciji z vrhom 7. hiše, ki se nanaša na partnerske ali tuje države! Pa tudi na tujce. Npr. Amerika, ki jo sestavljajo in vodijo ljudje iz celega sveta ima zelo močno 7. hišo. Skratka nekaj, kar se bo nanaša na tujce bi se znalo precej spremeniti. To bo tudi zelo vidno. Kardinalna hiša in znamenje.

A tudi na planet, ki predstavlja narod bo padel lunin mrk (Luna v 12. hiši). Lahko da bo povezano z  zapori, bolnišnicami, skratka izoliranimi prostori.
Drugi lunin mrk bo pa  padel v hišo, ki predstavlja narod.  V 1. hišo na Urana in Neptuna, ki predstavljata finance in medije javnega obveščanja, telekomunikacije, transport. Finančni in medijski mrk neke vrste. A lunin.

Še malo pa bo sonce v 2. hiši za mesec dni. V ospredje bodo prišli finance. Več se bo govorilo o tem.

Se zna pa v Sloveniji odpreti neka boleča rana, kajti Saturn in Pluton in to iz 1. hiše, kardinalne hiše boste v opoziciji s Kironom (v 7. hiši)! Skratka to ne bo lahek čas! Vidno bo vsem, ker se bo to dogajalo v kotnih hišah in kotnih znamenjih. Dogajalo se bo na relacija domača država - partnerske države ali tuje države. Mi - drugi. In to bo trajalo kar celo leto. Mars bo naredil celo T-križ. Ojoj, celo regrestivni Mars bo šel 3 krat čez Kirona in Saturna in Plutona.

Kiron. Vse, kar se je dogajlo Kironu je bila več ali manj sama krivica in to že praktično od rojstva dalje, saj celo lastni oče ni vedel zanj. Bil je moder učitelj a po nesreči ga je učenec zadel s strupeno puščico v nogo. V iskanju zdravila je postal zdravilec in te umetnosti naučil kasnejšega boga medicine Aesclepiusa.

Skratka Kiron predstavlja neko globoko rano. Karkoli že to bo, bo letos to postalo vidno celi Slovenji. Ta globoka rana se nanaša na tuje države, partnerske in tudi ostale. Nanaša se na odnose s tujimi državami in tu je najti neko globoko rano, ki se noče zaceliti in ki bo vedno skelela. Letošnje leto bi zadeva lahko priplavala na površje, postala vidna vsem. Skratka nekaj grenkega v odnosu z drugimi državami. Mediji, telekomunikacija, transport, bo pa pod težkim izzivom, ovirami, težavami zaradi dogajanj na relacijmi mi - drugi. Čeprav se velika teža in dolgotrajnejša vidi na ralaciji mi - drugi, bo velika v drugi polovici leta tudi na področju medijev in transporta.




Ni komentarjev:

Objavite komentar

Retrogradna Venera v Levu od 23. jul. - 4. sept.2023

 Letos je po dolgih letih Venera v celoti retrogradna v dramatičnem in bleščečem levu. Prvič v več kot zadnjih 100 letih. Venera se na sploš...