ponedeljek, 21. september 2015

Tranziti lune

Luna se giblje zelo hitro. V enem znamenju se zadrži le dobra dva dneva. V 1 mesecu naredi obhod po celem zodiaku, čez vseh 12 znamenj. 

Kaj je dobro delati, ko se tranzitna luna nahaja v določenem  znamenju zodiaka!

Luna v Ovnu

Primeren čas za rekreacijo in šport. Ugoden tudi za nove projekte in posle, a le, če so bolj kratkotrajne narave in je treba pokazati tekmovalnega in pionirskega duha. V kolikor začnete z novimi projekti v tem času, boste čutili potrebo, da bi bili najboljši in prvi. A glede na dolgoročni vpliv transcendentalnih planetov, bi znali biti ti projekti tudi pod vplivom bolj globokih energij. Pojavi se lahko želja po moči, nadvladi, celo brezčutnosti oziroma uporabi bolj pretkanih, skritih metod oziroma čustveni manipulaciji. Po drugi strani pa lahko pričakujete nepričakovano.

Luna v Biku

V biku je luna na višku, kar pomeni, da se dobro počuti in je zato blagodejna. Prepustite se svojim čutom, združite ljubezen in denar. Čas je primeren za vse vrste finančnih zadev, nova vlaganja, nakupovanje, pa tudi za obuditev čutnosti, predvsem z obiskom galerije, dobre restavracije in za začetek nove dolgotrajne ljubezenske veze. Transcendentalni planeti dobro vplivajo na luno v biku. Navedeni projekti, začeti v tem času, bi lahko dosegli večje množice oziroma bi imeli moč nad večjo množico.

Luna v Dvojčku

Bolj boste duhoviti, radovedni in spontani. Ugoden čas za vse vrste razgovorov, pa tudi za pisanje oziroma vse vrste komunikacije in krajše izlete. Izkoristite ta čas za obisk sorodnikov, bratov, sester. Čas za nakup prevoznih sredstev, a le če Merkur ni retrograden, to je zelo pomembno in ostale projekte, ki zahtevajo pogajalsko žilico, tudi za prodajanje in kupovanje.

Luna v Raku

Je v domicilu, v svojem naravnem znamenju, zato deluje zelo ugodno. Čas nadvse dober za družinska srečanja in druge vrste družinskih zadev ter opremljanje doma. Vaša čustva bodo globlja in bolj boste predani partnerju oziroma družini. Ta čas boste tudi rajši kuhali in skrbeli za svoje najbližje. Primeren čas tudi za posel z nepremičninami. A transcendentalni planeti lahko nekoliko zanesejo vaša čustva, da se podate v bitko za moč ali postanete s čim obsedeni oziroma bolj uporni. To je seveda zato, ker čutite, da varnost, ki jo potrebujete, ni več to, kar je bila nekoč. Svetuje se previdnost.

Luna v Levu

Dobro vam bo del obisk gledališča, predstave, muzejev ali drugih bolj luksuznih ustanov. Ugoden čas za ustvarjalne igre z otroci, zabavo, avanture, druženje, nakup luksuznih stvari, nov hobi oziroma ukvarjanje s hobiji. V kolikor začnete z novimi projekti v tem času, bo vaša ustvarjalnost večja, ravno tako pa boste bolj dramatično nastopali, ljudje se bodo hitreje začeli zanimati za vas in vaše zadeve. Nepričakovano lahko uspete z njimi zaradi vpliva transcendentalnih planetov.

Luna v Devici

Primeren čas za začetek nove diete, telovadbe, delovnih aktivnosti, rutine, storitev in za izboljšanje odnosov s sodelavci. Pri zadevah, začetih v tem času se boste bolj natančno držali reda in urnika, pa tudi bolj uslužni boste in skromni., pa kritični tudi in opazili boste vsako podrobnost.

Luna v Tehtnici

Nadvse primeren čas za ljubezenske zadeve, družbena srečanja, skupinsko delo, sodelovanje, obisk prijateljev, kozmetičnih salonov, nakup ličil, parfumov, modnih oblek in raznih drugih modnih dodatkov. Ugodno za začetek projektov, kjer je potreba skladnost, harmoničnost, prijaznost, umirjenost, diplomacija in estetski čut oziroma lepota. Transcendentalni planeti trenutno ne vplivajo najbolje na to znamenje, zato se lahko pojavi kaj nepričakovanega s projekti začetimi v tem času ali bitka za moč, vendar ni nujno.

Luna v Škorpijonu

Luna je na dnu v tem znamenju, zato to ni najbolj primeren čas za uvajanje novih stvari. Ko luna preide v znamenje škorpijona se poglobijo naša čustva in radovednost, a obenem smo tudi bolj maščevalni, prepirljivi in ljubosumni. Primeren čas za razne terapije oziroma samoanalizo, intimne zadeve, davčne zadeve, raziskovanje, odvoz odvečnih stvari.

Luna v Strelcu

Ugoden čas za začetek pustolovščine, daljšega potovanja, pravnih zadev, oglaševanja, zadev povezanih s tujino, tujimi jeziki, študija oziroma učenja, skratka za širjenje obzorja in fizične aktivnosti kot je šport, predvsem skupinski. Skratka primeren čas za zadeve pri katerih je potreben večji optimizem in za zadeve, kjer je potrebno delati sintezo oziroma najti „smisel“ ali videti veliko sliko.

Luna v Kozorogu

V tem znamenju je v izgonu, zato smo bolj hladni in materialistični. Realnost, stvarnost prevlada nad čustvi. Primeren čas za načrtovanje, analize, poslovne sestanke, poslovne načrte, karierne zadeve pravzaprav za načrtovanje dolgoročnih aktivnosti, ki zahtevajo počasen a enakomeren napredek. V kolikor začnete z novimi posli v tem obdobju, je treba biti previden, kajti precej močne sile delujejo na „realnost in stvarnost“, ki so precej težke in težko obvladljive.

Luna v Vodnarju

Luna v znamenju vodnarja poskrbi za presenečenja. Ljudje so bolj nepredvidljivi in uporni a tudi genialni. Primeren čas za obisk tehnološkega muzeja, prijateljev, znancev oziroma za socialne zadeve. V tem času je dobro začeti projekte, ki so vezani na računalništvo, znanost in tehnologijo, se priključiti skupini, začeti s skupinskim projektnim delom ali poskusiti kaj novega.

Luna v Ribah

Pod vplivom lune v Ribah lahko postanemo nekoliko bolj sentimentalni, občutljivi in zasanjani. Primeren čas za umetniško delovanje, duhovnost, mistiko, umik v samoto npr. obisk verskih inštitucij, slikanje, pesnjenje, meditacijo, molitev in aktivnosti povezane z vodo.



Ni komentarjev:

Objavite komentar

Retrogradna Venera v Levu od 23. jul. - 4. sept.2023

 Letos je po dolgih letih Venera v celoti retrogradna v dramatičnem in bleščečem levu. Prvič v več kot zadnjih 100 letih. Venera se na sploš...