četrtek, 17. september 2015

Migrantska kriza se šele začenja



V Sloveniji je nuklearka, zelo blizu hrvaške meje, kjer se zbirajo migranti. Pluton vlada nuklearni energiji. Letošnje leto, čez nekaj mesecev od novembra (februarja najmočnejši vpliv) do aprila, lahko vpliva tudi na nekoliko večji časovni okvir, bo šla progresirna luna čez Plutona. To pomeni, da se zna nekaj dogajati z nuklearko.Na splošno pa to pomeni obsedeno, intenzivno stanje.
Da bi se pa res nekaj lahko zgodilo pa nakazuje še solarna karta, kjer je Pluton v kvadratu z Lunu. Z eno besedo to pomeni katastrofo, vendar se bolj nanaša na katastrofo v prometu  in časopisnih  hišah zaradi tujcev. Kljub temu bi moral biti poudarek na varovanju nuklearke. Ni nujno, da pride do katastrofe, a previdnost pri takih težkih energijah ni nikoli odveč. Pluton je namreč v Škopijonu, tudi černobil se je zgodil, ko je bil Pluton v Škorpijonu, kar se  zgodi enkrat na približno 200 let in prvič od odkritja Plutona.

Skratka Slovenijo zna  pretresti tako, kot je ni še nikoli.

Včasih se mi zdi, da je astrologija prav neverjetna. V solarni karti Slovenije, to je letni horoskop, ki velja eno leto, od rojstnega dne do rojstnega dne, je luna na 15° tehtnice. Zaradi hiše, kjer je položena in katere vladar je, se nanaša na zaprte inštitucije, azilni dom (predvsem zato, ker se gre za tujce).  

Merkur, ki ima pod svojim okriljem prevozna sredstva, transport, pa tudi sorodnike, brate, sestre in seveda tudi hiše javnega obveščanja je danes na 15° Tehtnice in je stacionaren. To, da je stacionaren pomeni, da se na tej točki navidezno obrača nazaj. In stacionarnega gibanja gre v retrogradno za 3 tedne. Na splošno retrogradni Merkur pomeni, da bo 3 tedne v prometu prihajalo do zamud, zastojev, ravno tako pa vliva na komunikacijo, saj lahko prihaja do nesporazumov. Skratka v tem času ni dobro kupovati avtov, računalnikov, telefonov in drugih naprav za komunikacijo, ravno tako pa lahko prihaja do zamud pri uporabi le teh.

Skratka tranzitni Merkur je aktiviral Luno na eksaktni stopinji in minuti, kot je v solarni karti. Če pogledate na karti sta Luna v solarcu in  tranzitni (današnji) Merkur na istih stopinjah.

Zato seveda ni nobeno naključje, da so ravno danes na vlaku begunci, ampak to je šele  začetek prevozne krize. Skratka neverjetno.

Zelo jasno se tudi vidijo laži v komunikaciji, hišah javnega obveščanja. Merkur kvadrat Neptun v solarni karti. Običajno to pomeni, da človek ne vidi realne in prave slike, ali pa, da  zna tako lagati in varati, da še sebi verjame. No, taka bo Slovenija v tem letu.


A treba je posvariti, da bo ta kriza, ki se je šele začela dobila neobvladljive razsežnosti!! Kdorkoli misli, da je pripravljen in da je situacija obvladljiva, se krepko moti! Tako bo pa zato, ker je luna v solarcu v kvadratu s Plutonom in kot da to ni dovolj je še v opoziciji z Uranom! Obsedeno stanje, nepričakovani upori.... je šele začetek....

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Retrogradna Venera v Levu od 23. jul. - 4. sept.2023

 Letos je po dolgih letih Venera v celoti retrogradna v dramatičnem in bleščečem levu. Prvič v več kot zadnjih 100 letih. Venera se na sploš...